Jdi na obsah Jdi na menu

Reitze

reitze-hoofd.jpg

Reitze se narodil v Holandsku v Natuurmonumenten dne 21.6.1996.

Jeho KVH je 148,5cm.

Barva isabel.

Reitze se pyšní tituly Ster za exterier, Keur za plodnost, Prestatie- za pracovní zkoušky, zemědělská A-certifikát -64 bodů,chování koně při postrojení a zapřahání 9, nasazení do tahu ,pracovitost, způsob tahu, vytrvalost, temperament, chování během zkoušky 8, prostornost, čistota a pravidelnost chodů 7.

V sedlové zkoušce získal A-certifikát 89 bodů- chování koně při sedlání, nasedání a sesedání , krok, ochota a ovladatelnost při skákání 9, klus, cval, pracovitost a temperament, poslušnost a ovladatelnost během zkoušky, charakter a celkový dojem 8, obratnost a ohebnost , chování a poslušnost při vyjížďce a v terénu 7.
Reitze se v roce 2011 stal elitním hřebcem , získal ještě titul Preferent - pro pracovitost jeho potomků a tím dostal nejvyšší ocenění Elite Hengst.
Poté byl zapůjčen do ČR na Ekofarmu Nelske do Dlouhomilova kde dosud působí. Letos bude mít po sobě již 3 ročník hříbat, které se jeví velmi slibně podle hodnocení komisařů při Holandských svodech.
V roce 2012 se v Čr účastnil s jezdkyní Veronikou Myslivečkovou cvičitelských zkoušek, které společně úspěšně absolvovali.
Kontakt: Veronika Myslivečková, Dlouhomilov, tel.603290252,
vattunka@centrum.cz

 

 

 

reitze.jpg